Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Fagyott Mosoly

Tibi te bitang, ó

Fagyott mosoly · 2 éve
Kemény "ütésváltás" volt ma köztünk a messengeren. Valószínűleg utoljára, mert talán ma rádöbbent, mennyire lehangoló a véleményem róla. Nem látja be, hogy amit és ahogy tett, az árulás volt, sunyiskodás, becsapás, értetlenkedik, hogy miért látom őt ilyennek. Felsoroltam a példákat, amikre csak annyit tudott válaszolni, hogy nem fog belemenni vitákba. Én sem mennék bele, ha tudnám, hogy a másiknak van igaza...
Mindenhol mindent töröltem, a legkisebb kis incifinci üzenetet is, amit az archívumban találtam még 2009-ből... Tulajdonképpen nincs nyoma már, hogy valaha is közünk volt egymáshoz. Csak az a néhány fénykép, amin a családtagjaimmal van közösen. De azokat majd nem nézegetem. :)
Megnyugszom már végre?
Kezdhetnek másról szólni a bejegyzéseim?

Kezdetnek elég annyi, hogy kis tartós kozmetika, új frizura és régi barátok megkeresése, velük való csevegés. 
Jöhetne már a jó idő...
Könnyebben lehet ismerkedni is, felejteni is, ha hétágra süt a nap, zöldülnek a fák-bokrok, rajcsúroznak a madarak. Már csak egy kicsit kell kibírni.
Holnap jön a számítógépes guru, rendet vág a gépemen és már előre megsütöttem a piskótát, amivel meg fogom kínálni. Még hűl. Aztán megkenem a vaníliás-fahéjas-rumos krémmel és elteszem a hűtőbe, holnapra istenien összérik és váó...

Tibi, te bitang, ma még fejfájást okoztál -szó szerint- de túl vagyok rajta, hogy elmondjam tömören és egyértelműen ami nyomja a bögyöm. Illetve nyomta. Biztos meglepődtél, de tudnod kellett, hogy egy "huligán" vagy. A rosszabbik fajta. Isten ments, hogy valaha, valakivel kapcsolatod legyen, eddig mindenki sérült tőled. Csá, hapsi. Remélem ezzel vége életem egy nagyon hosszú és szomorúvá vált szakaszának.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!