Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Fagyott Mosoly

1 giga

Fagyott mosoly · 2 éve
Egy gigám van, az is fáj...
Úgy bedurrant a torkom, hogy ú. Hosszú évek óta nem voltam ilyen megfázós vagy influenzás, teljesen megdöbbentem, hogy most meg miért?! Honnan szedtem össze egyáltalán? Ember nincs  Európában, aki most lenne influenzás. Valahogy azért sikerült belemásznom, egy kis láz, levertség, fáj mindenem, de utóbbihoz szokva vagyok.
Szóval nehogy már túl jó legyen nekem.  A másfél éve teljesen felújított lakásom fürdőszobáját  szét kell verni, az alattam lakó ázik a zuhanytálcámtól... Hát nem cukiság? Ugye milyen jó? Kedden kezdődik a munka, van rá 3 nap, hogy helyrehozzák, mert hétvégén nem lehet kopácsolni, következő hétfőn pedig megint egy kis kórház. Onnan, ha kijövök, szükség lesz a fürdőszobára, nem lehet romokban. Szóval, túl jó nekem, fel kell dobni valami izgalommal is...

Az ilyet nem lehet megmagyarázni, hogy egyszer csak a semmiből miért alakul ki, de megszerettem itt a blogon Zivatarfelhőt. Közel áll hozzám a gondolatvilága, valami kis hasonlóságot érzek a lelkeink közt. Figyelem, keresem és nem találom. 
Zivi, hol jársz?
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Fagyott mosoly · 2 éve
Értek a fekete lélekzabáló kutyákhoz, majd elbánok vele, ne aggódj, visszaszerzem a lelked tőle! :)
zivatarfelho · 2 éve
Egy "Terra", egy giga, egy egeszseg!:) Tessek mar ezekre vigyazni!:) A sorrend persze szabadon valtoztathato...!:)
zivatarfelho · 2 éve
Csak Neked!

Zivaterfelho a kozelben...irja a mobilom is... hosszu ideig nem voltam, evett az elet, de neki sem kellettem, nyeglén kiköpött... 
Nincs helyem sehol. 
Mar picit itt, még egy picit itt... kozottetek, valahol itt, akar a te kozeledben is.

Nem felejtettelek el, csak egy "fekete kutyaval" vagyok osszezarva, aki lelkemmel taplalkozik. 
Lelkem mára elfogyott; lelektelen bolond lettem. 

De akkor is; jovok, jovok, sietek, hiszen megigertem; mert erzem, teged oszinten erdekel, mikor es hol csap le zivatarfelho... Plane, igy, hogy ram villan egy-egy kitunteto, szivemet melengeto "fagyott mosoly"-od!